Loading...
Over Karin2018-12-19T09:03:06+00:00

Over Karin Fehling

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Hierbij maak  ik gebruik van mijn eigen opgedane kennis en levenservaringen.

Dit alles doe ik vanuit mijn eigen praktijk Brainchange. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven dan ben ik down to earth, kan ik goed luisteren en weet ik snel knelpunten te benoemen. Ik heb een bijzonder groot inlevingsvermogen en werk voornamelijk vanuit verbinding. Daarnaast ben ik to the point, houd ik je een spiegel voor en ben ik recht door zee. Ik heb een groot analyserend vermogen en de focus van mijn kortdurende therapie is vooral gericht op jouw toekomst.

Zorgkaart

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFehling, K.A.M. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Zorgkaart Nederland

Wat levert het op?

Na mijn therapie ben jij je meer bewust van jouw eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten, ben je authentiek en  blijf jij in je eigen kracht. Je bent in staat om op een constructieve manier te communiceren en neemt verantwoordelijkheid daar waar nodig. Gevoelens en emoties krijgen de ruimte om gevoeld en ervaren te mogen worden, zodat ze als richtingaanwijzers gebruikt kunnen worden bij de invulling van jouw leven.

Ik hoop dat ik je mag begeleiden bij het (her)ontdekken van de unieke persoon die jij bent.

Start met een module

Van groepstraining tot zelfontplooiing

0
Verschillende doelgroepen
0
Beschikbare modules
0
Personen verder geholpen