Loading...
Home2018-06-27T12:46:08+00:00

Snel uit je burn-out

Als ambitieuze professional weet je wat je wilt bereiken en ben je waarschijnlijk al flink op weg. Toch kan je niet genieten van jouw succes en heb je al eens ge-Googled op de verschijnselen van ‘burn-out’. Succes is het resultaat van de juiste keuzes maken. Waarschijnlijk ben je snel geholpen met een nieuw klankbord, wat ik je kan bieden.

Ik heb een programma ontwikkeld om iedere professional in 8 lessen weer te voorzien van nieuwe energie. Deels door te focussen op wat enkel energie geeft en deels door je de dingen weer te laten zien die je vergeten bent op jouw weg naar de top.

Heb je géén ruimte in jouw agenda voor een dergelijk programma? Juist dan ben je er aan toe! Een volle agenda en vol hoofd, vragen om een nieuwe aanpak. Voor een fractie van het bedrag dat je hebt besteed aan jouw opleiding en certificaten help ik je weer te genieten van jouw succes.

Burn-out module 1
For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept

Ik help je bij het kiezen voor geluk

Mijn naam is Karin Fehling en ik ben sinds 2009 werkzaam als psycholoog. Inmiddels heb ik honderden cliënten met mijn unieke werkwijze begeleid die zijn vastgelopen in hun leven vanwege angst, rouw- of verlieservaringen, relaties, burn-out of depressie. Ik werk vanuit mijn passie en mijn werkwijze is er op gericht om jou te inspireren en te motiveren, zodat jij je eigen leven vorm kan geven. Krijg met nieuwe technieken je leven weer op de rit. Waar wacht je nog op?

Over Karin
Neem deel aan de Facebook groep

Hoe werkt het?

Alle modules bekijken

Karin heeft mij heel erg geholpen met het herontdekken van mijn wensen en kwaliteiten. Ik voel me herboren.

Melanie Oosterhout, 31 jaar

Na het volgen van de module rouwverwerking, ben ik een stuk verder gekomen in mijn leven. Karin geeft goede handvatten en adviezen.

Niels Lagerop, 46 jaar

Verder lezen op onderwerp

Alle blogberichten